j.p

j.p

2014-08-25

Make-up trends A/W 2014-2015.


Manish Arora


Makiažas ruoduo-žiema 2014/2015.




Ryškios akys ar blankios lūpos? Šį sezoną neturi rinktis. Madingas ryškus ir kontrastingas perėjimas. Jeigu nemegsti eksperementuoti, patariu rinktis makiažą - "no make up".












Sidabrinės spalvos akių pravedimas arba auksinės spalvos šešėlis - tai šio sezono must - have'y. Taip pristatė šio sezono tendencijas - Dior namai. Užtenka paryškinti skruostus, nedažyti blakstienų ir palikti natūralias lūpas. 
Žymiausių mados namų makiažas atliktas... Busi madinga ir graži,kaip visos manekenes.

photo: Imaxtree

Makiažas - no make up:


Nude makiažas jau buvo pristatytas pavasario-vasaros tendencijose. Tačiau šį sezoną grįžta, labiau blankesnis, t.y. patartina net panaudoti perlamutrinius šešėlius ir skaidrų lūpų blizgesį. Blakstienas ir antakius, siūloma dažyti ta pačia spalva kaip yra jūsų plaukų spalva ( arba iš viso paliktį natūralius), panaudoti antakių sušukavimui permatomą gelį.

Peter Pilotto

Ferragamo

Balenciaga

Raudonos lūpos:


Pati mėgstamiausia - raudona spalva.... Šį laikotarpį ji taip pat vyraus tarp ryškių spalvų, tik šį kartą tamsesniais spalvų gamos, netgi patartina tamsiai bordiniais atspalviais. Mėgstančioms eksperimentuoti, siūloma rinktis vakarinį makiažą su mėlynais akių šešeliais ir ryškiai raudona lūpų spalva. Tik atsiminkite, kad renkantis toki makiažą, nepersistenkite su skaistalais ir antakiais.

Marques’ Almeida

 
photo: Imaxtree
photo: Imaxtree

Spalvoti antakiai ir ryškus pravedimai:


Pravedimai madingi beveik kiekvieną sezoną. Šį kartą siūlomi stori ir ryškus pravedimai. Formos yra labai skirtingos. Antakiai, kaip niekada ryškus ir įdomių formų. Šį sezona galėsite eksperementuoti su antakių spalvomis ir tai bus madinga.

Zac Posen
Ter Et Bantine


Kenzo
Jean Pierre Braganza

Christian Wijnants
Marques' Almeida
Edelin Lee
Christian Wijnants






















Skaistalai:


Nepamirškime apie skaistalus - madingi rožiniai atspalviai, labai madinga dažyti rožiniais atspalviais ir vokus. Tamsiai odai rekomenduojami rožiniai atspalviai ( fuksijos ir avietiniai atspalviai) su blizgesiu, kad būtų gražus perėjimas. O šviesiaplaukėms, tai pati gražiausia ir skaiščiausia spalva, priduodanti gaivos ir skaistumo.

photo: Imaxtree













Straipsnį draudžiama perspausdinti be nuorodos į šį puslapį arba "bloggerės" sutikimo
Straipsnį parengė Jolanta Poškaitė




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą