j.p

j.p

2014-10-13

Mascara/ tušas

Kaip atrasti tą vienintelį ir nepakartojamą tušą?


Mano mielosios,  norėčiau pasidalinti savo sukauptomis žiniomis apie tušus, jų privalumus ir trūkumus. Tikiuosi, palengvins jūsų pasirinkimą, ieškant savo stebuklingojo...


Prieš atsirenkant sau tinkamiausią akių tušą turėtumėte žinoti, kad tušai skirstomi  į keletą kategorijų:
  1. Tušai skirti naudoti dienos metu ( tušas, kuris dažo plonai, atskiria blakstienas, jų neapkrauna ir  suteikia išraiškingą žvilgsnį ).
  2. Tušai skirti naudoti vakariniam makiažui (ekstra storinantis bei ilginantis, apvelka blakstienas storu sluoksniu, suteikia dirbtinių blakstienų efektą).
  3. Tušai skirti brandesnio amžiaus moterims (nepatartina naudoti itin storinantį akių tušą, kadangi blakstienos būna retesnės, taip pat pernelyg didelis tušo kiekis gali dirginti ir varginti akis, tuomet gali byrėti ir atrodyti labai netvarkingai).


Clinique Bottom Lash Mini Mascara


Norėčiau pradėti nuo šio stebuklo, kuris skirtas apatinių blakstienų ir sunkiai prienamų vietų dažymui, ar mažesnių akių savininkėms.















Clinique hight impact extreme volume mascara



Patariu naudoti vakariniam makiažui, storiau padažo blakstienas, dienos metu atrodytų juokingai. Modernus silikoninis teptukas (kietesnis šepetukas). Tušas ilgai išlieka, gerai dažo, suteikia dirbtinių blakstienų efektą. Gerai nusiplauna.














Clinique Hight Impact Mascara


Vienas iš tušų, kuriuos iti pamėgo visažistai. Išbandyti vertėtų keletą kartų, rekia priprasti prie šepetuko. Bet efektu buvau patenkinta.

Universalus tušas, tinkantis naudoti dienai ir vakarui. Ilgina, storina ir užriečia blakstienas. Gerai laikosi ir nebyra. Patogus klasikinės formos teptukas (kietas, todėl galima prispausti blakstienas ir gražiai išgauti norimo efekto). Gerai nusiplauna, ir yra sodriai juodos spalvos.












Bourjois Volume glamour


Naudojau daug kartų, visada padažo natūraliai. Gera tušo kokybė. Gera kaina.


Gerai išsilaiko, natūraliai paryškina akis ( bet galima naudoti ir vakarui, uždėjus didesnį tušo kiekį), labiau storina nei ilgina, netrupa, nedžiūna greitai, tušo dažas yra sodriai juodos spalvos. Tinka jautrioms ir alergiškoms akims, gerai nusivalo.










   
Bourjois Volume Glamour Ultra Curl 





Užriečia ir pailgina, padažo labai natūraliai, tinka dienos metu. Nebyra ir nesitepa. Gera kokybė. Man, asmeniškai itin patiko ir tiko.













   
Bourjois Twist up 



Šio sezona naujiena. Sakyčiau visai neblogas tušas toms, kurios mėgsta labai natūraliai dažyti akis. Įdomus teptukas, nes čia 2 teptukai viename (tankinantis ir ilginantis). Gerai laikosi, nesitepa. Nepatinka, kad blakstienos tampa kietos. Didelio "stebuklo" nepadaro, tačiau natūraliai paryškina jūsų blakstienas.












Max Factor Masterpiece Max 





Gražiai iššukuoja ir sudėlioja blakstienas, neapkrauna. Tinka dienos metu. Patinka, kad padažo natūraliai. 





Renkantis iš šių "Max Factor" tušų, pasirinkčiau "Clump Defy" - gražiai atskiria bei užriečia blakstienas, tinka dienos metu, tušo dažas gražiau apvelka blakstienas, suteikia didesnį efektą nei "False Lash", kuris man visiškai netiko (uždeda didelį kiekį dažo ant blakstienų ir sunkiau jas padažyti, atrodo labai netvarkingos). 


Max Factor False Lash Effect
Maxfactor Clump Defy


Lancome Hypnose Drama



Vieni populiariausi ir itin mėgstami moterų. Dalis moterų šiuos tušus tiesiog dievina. Tušo funkcijos tokios: storinantis, gerai laikosi, nebyra, puikiai nusiplauna.
Sakyčiau tinka tik vakariniam makiažui, nes labai apkrauna blakstienas, atrodo labai ryškiai, per daug apkrauna, sulipina blakstienas, blakstienos atrodo netvarkingai.
Kokybė gera, bet rezultatas man asmeniškai nepatiko.











Max Factor Excess Volume




Tušas, kuris visiškai nepatiko, pradedant nuo pačio dizaino iki efekto. Norėčiau perspėti, kad labai sunkiai nusivalo (nors nėra vandeniui atsparus). Tušas su dvejais šepetėliais: vienas storinantis, o kitas padaro blakstienas juodesnes. Tikrai pastorina, bet labai sunku dažyti, o kai perbrauki su kitu šepetėliu (nr 2) blakstienos tampa juodos (bet ne juodesnės nei padažius nr 1), bei kietos ir sunkiai nusivalo, jei kažkur netyčia prisiliesi prie odos.










Givenchy Noir Couture Volume Mascara




Šią vasarą gausiai reklamuojamas  tušas. Tai buvo vasaros "must have".
Nusipirkau išsibandyti, kadangi labai patiko įpakavimas (pats tušo dizainas tobulas). Bet tušas nepaliko įspūdžio: greitai išdžiuvo, prastai pasidengia, sulipina blakstienas, jokio gražaus efekto negavau....
















Nepaisant to, kad "Dior" tušai tinka trumpam naudojimui (nes greitai džiūna) šis, "Iconic" blakstienas  dažo labai gražiai. Tinka dienos ir vakaro metu.















Atskiria blakstienas, labai lengvai padažo, labiau tinka dienos metu. Gerai laikosi, lengvai nusivalo. Atskiria blakstienas, gražus žvilgsnis.













Kanebo Sensai 38 C

Vienas iš nedaugelio tušų, kuris daugeliui patinka  ji nuplanunant. Nuplauti reikėtu po karštu vandeniu. Labai gerai laiko, neišbėga, nepalieka žymių ant viršutinio voko. Tinka dienos metu, toms kurios turi riebesnius vokus ir mėgsta natūralų žvilsnį.







Lancome The Swan - Neck Mascara



Šio sezono naujiena. Gražus dizainas, reikėtų priprasti prie lengto šepetėlio. Skirtas pailginti ir užriesti. Efektas tikrai yra, gal ne toks stulbinantis, bet matosi, kad užriečia ir blakstienos išties tampa ilgesnės. Tinka dienos metu. Gerai nusiplauna, nesubėga ir nesitepa. Esu patenkinta ir patariu išbandyti.


Patarimas : Jeigu turite tiesesnes blakstienas, prieš pradedant dažyti būtinai užrieskite kelis kartus su rietikliu ir tik tuomet naudokite tušą.











Lancome Hypnose Doll Eyes

Dar vienas populiariausias ir vienas geriausių "Lancom" tušų. Labai patiko efektas. Gražiai atskiria blakstienas, ilgina, riečia ir storina. Tinka vakariniam makiažui, nes padaro dramatiška žvilgsnį (padengia blakstienas ir padaro dirbtinių blakstienų efektą).

Vienas iš mano mėgstamiausių tušų...













L'oreal False Lash Flutter Mascara




Prieš kelis metus buvo vienas iš mano mėgiamiausių tušų, tačiau kartais reikia pakeisti  ir atrasti dar geresnį.

Labai gražiai pailgina blakstienas. Patogus šepetėlis. Perkant užsienyje kažkodėl būna geresnės kokybės (nesitepa ir nebyra).










L'oreal Lash Architect 4 D 




Riečiantis ir storinantis tušas. Blakstienos sodriai juodos spalvos. Sakyčiau geras, bet nelikau sužavėta. Trumpai naudojamas, kadangi greitai pradeda džiūti ir trupėti.














L'oreal Volume Milion Lashes


Gausiai reklamuojamas. Nusipirkus, išmėginau kelis kartus ir padovanojau kolegei (jai patiko). Dažant padengdavo ne visas blakstienas. Blakstienos buvo kietos ir trupėdavo.... 












  
L'oreal Extra Volume Collagne  



Suteikia blakstienoms apimties, didelis šepetėlis padažo visas blakstienas kartu jas iššukuoja. Blakstienos lanksčios ir gražios, patariu rinktis vakariniam makiažui.

















L'oreal Telescopic 


Ilgus metus tušas buvo pats nuostabiausias, bet kaip dažnai nutinka - gamintojai pakeitė pačią konsistenciją.... Tušas imdavo byrėti po nepilno mėnesio naudojimo (perkant užsienyje kažkodėl taip nenutikdavo). Patinka padažytų blakstienųefektas. Ilgina, tankina ir lengvai pariečia. Tinka labiau lengvam padažymui, dieniniam makiažui.











MUFE Smoky Extravagant




NR 1 tarp mano tušų. Labai patinka, lengvos blakstienos (lankščios), tinka dieniniam ir vakariniam makiažui. Gerai laiko, nebyra ir nesitepa po akim, lengvai nusivalo.










Paskutinis patarimas - prieš perkant tušą paprašykite parduotuvės konsultantą išmėginti jums patinkantį tušą. Pirkdamos atkreipkite dėmesį į galiojimo laiką.




























1 komentaras:

  1. Sveiki
    Gal galetumete patarti koks yra geras makiazo valiklis

    AtsakytiPanaikinti